«

»

Úno 18

Zapomenuté klenoty YouTube, Vol. 1

Oblíbená videa na Youtube nemají problém za několik dní nebo dokonce hodin nasbírat miliony zhlédnutí. Horší pro ně a jejich autory je ale to, že takto oblíbených videí se objevuje denně hned několik a za pár týdnů virálního šíření si na ně málokdo vzpomene. Třeba i z toho důvodu, že přestanou být dostupná. To je případ i některých mých oblíbených kousků z historie, kam se teď vypravíme. Tehdy byl dnešní megaweb v plenkách a ne tak veřejně známý jako dnes. Jak říkal spolužák Andrej zo Slovenska: „To je taká stránka, kde sú všetky videa. Y-ou-tube bodka kom.“ My jsme ji samozřejmě už znali, protože na Slovensku jsou deset let pozadu. No offense. :)

Po launchi třetího Playstation se začala objevovat videa, kde lidé ukazovali, kolik jich doma mají. Někdo měl tři, někdo čtyři a někdo třeba třiadvacet nebo rovnou sto. Ale stačilo málo a i vy jste mohli mít svou konzoli. Zvláštní, že s PS4 jsem nezaregistroval pokračování. (I have 0 PS3’s)

Tancující Ind liliput? Ten se nikdy neomrzí. Pravděpodobně ještě původní upload. (Little Superstar)

Tohle mám chuť napodobit při cestování s Českými drahami, když nabírají zpoždění. (Finger Man)

Něco z českých zemí. Kolik zábavy se dá zažít se stromem. (Mira VS Baroš)

Ideální na gif. (cigan)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>